E-mail маркетинг: Тайни за успех

E-mail маркетинг - рекламата, чрез разпращане на електронни бюлетини набира висока скорост и става все по-предпочитано рекламно средство. Ако се прилага правилно може да доведе до значително увеличение на клиентите, но ако подхода на изпращача е грешен, то ще бъде досадно и безинтересно  за получателя и ще бъде постигнат обратния ефект – потребителите няма да искат да чуят за Вашата компания. 

За да избегнете това неудобство, представяйки Вас и Вашите продукти и услуги на високо ниво, не пропускайте да се запишете на обучението - E-mail маркетинг: Тайни за успех, организирано от Interactive Seminars, с които ние от Web Fusion вече сме медийни партньори. 
Обучението дава възможност на желаещите да се научат как да бъдат по-ефективни в е-mail маркетинга. 

Лектор на обучението ще бъде Христо Радичев, Управител на Медияпост Хит Мейл, който ще Ви даде възможност да научите техники и похвати за правилен начин за реклама чрез e-mail. 
Той ще Ви запознае подробно с видовете e-mail реклама, софтуерни решения, подготвяне на архив с таргетираната публика, водене и разчитане на статистика, и как рекламата въпреки, че е насочена към широка публика да се персонализира за дадения потребител. 

Важно е преди обучението да изпратите Ваши предишни бюлетини, които ще послужат за практическата част от обучението. Цялата информация ще бъде представена и с практически примери. Ще Ви бъде издаден и сертификат за присъствие на обучението. 

Не се колебайте дълго време, защото местата са ограничени до 15 души.

Дата: 1.12.2013 (неделя)
Цена: 300 лв. 

Коментари

Най-популярни публикации

20 начина да повишите видимостта на Вашата Facebook страница

Четири начина да подобрите призивите си към действие.

Кога да публикуваме пост във Facebook, за да достигнем до повече хора?