E-mail маркетинг: Тайни за успех

E-mail маркетинг - рекламата, чрез разпращане на електронни бюлетини набира висока скорост и става все по-предпочитано рекламно средство. Ако се прилага правилно може да доведе до значително увеличение на клиентите, но ако подхода на изпращача е грешен, то ще бъде досадно и безинтересно  за получателя и ще бъде постигнат обратния ефект – потребителите няма да искат да чуят за Вашата компания. 

За да избегнете това неудобство, представяйки Вас и Вашите продукти и услуги на високо ниво, не пропускайте да се запишете на обучението - E-mail маркетинг: Тайни за успех, организирано от Interactive Seminars, с които ние от Web Fusion вече сме медийни партньори. 
Обучението дава възможност на желаещите да се научат как да бъдат по-ефективни в е-mail маркетинга. 

Лектор на обучението ще бъде Христо Радичев, Управител на Медияпост Хит Мейл, който ще Ви даде възможност да научите техники и похвати за правилен начин за реклама чрез e-mail. 
Той ще Ви запознае подробно с видовете e-mail реклама, софтуерни решения, подготвяне на архив с таргетираната публика, водене и разчитане на статистика, и как рекламата въпреки, че е насочена към широка публика да се персонализира за дадения потребител. 

Важно е преди обучението да изпратите Ваши предишни бюлетини, които ще послужат за практическата част от обучението. Цялата информация ще бъде представена и с практически примери. Ще Ви бъде издаден и сертификат за присъствие на обучението. 

Не се колебайте дълго време, защото местата са ограничени до 15 души.

Дата: 1.12.2013 (неделя)
Цена: 300 лв. 

Коментари

Най-популярни публикации

Четири начина да подобрите призивите си към действие.

20 начина да повишите видимостта на Вашата Facebook страница

Schema.org представя нови елементи на действие